ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR BB-Jessica

Stockholm David Baas · 24 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hur känns det att komma ut ur fångenskapen? - Jag skulle vilja stanna, men det är ganska skönt. Jag har inte hunnit känna av friheten än.

Din familj kom inte till finalen i förrgår. Varför? - De sa att det inte hade med mig som person att göra utan att de inte ville ha med Big Brothergrejen att göra.

Din familj tillhör Jehovas vittnen, men du har brytit med den rörelsen. Hur stor är splittringen mellan dig och din familj? - Inte mellan mig och mamma, men mellan mig och pappa. Sedan 16 bast har jag inte mycket kontakt med min pappa. Vi ser varandra och säger hej.

Saknar du din pappa? - Nej. Visst låter det sjukt?

Vill du själv skaffa familj? - Inte just nu för nu ska jag leka av mig, men om några år. Jag har jobbat på dagis och tycker att det är underbart med barn. När får tiden utvisa, jag ska leva loppan.

Vad ska du göra för din miljon? - Jag ska resa utomlands med min brorsa, jag ska skänka pengar till bröstcancerfonden och jag ska ha lattjolajban.

Inget mer långsiktigt? - Jo, man ska inte bara slänga ut pengarna så jag ska investera i fonder.

Du har snackat om att skaffa dig silikonbröst för pengarna. Är det fortfarande aktuellt? - Vi får se vad som händer.

Men vill du ha silikonbröst? - Ja, men kanske inte nu på en gång. Jag tycker att det är snyggt och kvinnligt.

Tycker du att du är snygg och sexig? - Tycker du?

Jag frågar dig. - Jag hoppar den frågan.

Ärligt talat, tycker du att du är snygg och sexig? - Jag tycker att jag absolut ser bra ut och jag hade mått ganska dåligt om jag inte gjort det.

Ja, hur viktigt är det att vara snygg och sexig? - Vad är det för fråga?

En ganska rak fråga. - Jag svarar inte på den frågan. Jag tycker att den är irrelevant.

För vem vill du vara snygg och sexig? - För min egen skull. Jag gör aldrig något för att se bättre ut för någon annan. Skulle jag fylla upp mina bröst så gör jag inte det för någon annans skull.

Det var mycket fylla, bråk och sex i Big Brother. Vilken bild tror du att svenska folket har av dig? - Jag vet inte vad som visats eller skrivits så har jag ingen aning. Men det måste finnas positiva saker och negativa saker.

Spelar det någon roll vad folk tycker om dig? - Nej, för jag vet var jag står och vad jag gör. Take me or leave me.

Du är ju väldigt utagerande och mycket av en exhibitionist. Varför tror du att du är sån? - Jag förstår inte vad det är för frågor som du ställer egentligen. Jag har ingen aning om varför jag är sådan. Jag har varit så sedan jag flyttade hemifrån och började leva mitt eget liv.

Tror du att du kommer att lugna ner dig nån gång? - Alla blir äldre och mognar med tiden.

Ångrar du något du gjorde i huset? - Nej.

Vad är du mest stolt över under din tid i huset? - Att jag har varit mig själv och sagt det jag velat säga och det har inte varit mycket skitsnack.

Alla snackar om att det är viktigt att vara sig själv i Big Brother. Det verkar ju inte vara en så stor bedrift? - Ja, men annars är man ju falsk och vem vill ha en falsk person på tv.

För att det är tv. - Va?

Du förlovade dig med Robin inne i Big Brother-huset, men ni slog upp förlovningen. Hur är det nu? - Det är jättebra och det kommer att gå skitbra. Vi är tillsammans och börjat på ny kula.

Robin friade efter att ni känt varandra i tio dagar. Har du lätt för att bli kär? - Nu slutar vi här.

David Baas [email protected]

CITAT: "Jag är ganska extrem och rolig att titta på." Jessica om varför hon fick så många röster.

FAKTA: Jessica Lindgren Ålder: 21 år. Bor: Kalmar. Aktuell: Vinnare av Big Brother 2006.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro