ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR - fryshusmordgripna

Stockholm Maria Forsström · 11 Apr 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

OBS!! AVVAKTA EV UPPDATERING!!

Två män greps i går eftermiddag skäligen misstänkta för mordet på 16-årige Anders Gustafsson vid Fryshuset nyårsafton 1994. Männen, båda födda 1967, har kopplingar till den 41-årige man som greps för tre veckor sedan men släpptes. - Deras gripande var ett resultat av den fortsatta utredningen kring den mannen, säger polisens presstalesman Ulf Göranzon som dock inte vill gå in på vilken relation de har till varandra.

Vet man om de befann sig på samma fest som Anders Gustafsson för elva år sedan? - Det vill jag inte heller kommentera. Vi har begärt sekretess på alla uppgifter om dem. Männen, som är från Stockholm, förhördes kort efter anhållandet men förhören kommer att återupptas i dag. Ola Salomonsson som företräder en av männen hade vid pressläggningen ännu inte hunnit träffa sin klient. - Jag har inte hunnit åka dit än men jag ska försöka träffa honom senare i kväll, sade han tidigare under kvällen. Den andre mannens advokat Åke Broné kommenterade till TT att hans klient nekar till anklagelserna.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro