ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Hallå där … mymilliondollarbody.com

Stockholm Ola Jacobsen · 8 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där … Andreas La Torre Ek, som inspirerad av milliondollarhomepage.com bjuder ut sin kompis skinn som annonsplats på internet.

För 1000 dollar kan man köpa en kvadratcentimeter av din barndomskompis Philip Airosas skinn och bestämma vad han ska tatuera där. Är han helt galen? – Ja, han är galen på ett visst sätt, haha. Folk säger att vi är lite galna. På ett roligt sätt.

Det låter ganska dyrt med nästan 8000 kronor för en pytteliten tatuering som kommer vara täckt av kläder större delen av året? – Vi vänder oss till företag. Och exponeringstiden är väldigt lång.

Har du sålt något än? Vi håller på att sälja den första biten i dag. Till ett amerikanskt onlinekasino. De har redan ritat tatueringen.

Kommer Philip gå naken hela tiden nu, så att köparna får valuta för pengarna? – Nej, om han skulle gå naken på stan skulle bara de tolv som stod närmast i en ring se honom. Han kommer att synas på vår hemsida mymilliondollarbody.com. Där kan alla se honom. Men han kommer att gå lite naken också.

Han ser lite spinkig ut på kortet. Kommer han att börja träna nu för att öka hudytan? – Han tränar lite, och ser varje millimeter som en vinst. Men det är inget som vi förväntar oss av honom.

Ola Jacobsen [email protected]

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ola Jacobsen
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro