ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR: Hallå där Jan Caiman, polisen i Mölndal

Stockholm Ann Hagman · 18 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där Jan Caiman, inre befäl vid Mölndalspolisen, som fått anmälningar från allmänheten om en aggressiv älgtjur med åtta taggar som jagar människor utanför Eklandaskolan.

• Det sägs handla om fylleri? – Det är ingenting vi vet, men jag berättade om ett tidigare tillfälle när vi hade en älg som blev liggande i en trädgård efter att ha ätit sig riktigt full på jästa plommon. • Vad har älgen gjort i det här fallet? – Den uppehåller sig runt skolan, som ligger i ett nytt område alldeles vid skogen. Den har skrämt skolbarnen och jagat folk, enligt uppgift även några barn. Det finns äppelträd på skolgården och dem vill den visst äta av. • Så den kan vara full på jästa äpplen? – Ja sockret i äpplena jäser ju när det börjar bli frost. • Blir det fyllcellen om den inte lugnar sig? – Nej. Men vi har pratat med han som är ansvarig för jaktkretsen och han ska hålla älgen under uppsikt ett tag för att se hur den beter sig. Om den är farlig för människor måste den skjutas. ANN HAGMAN

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ann Hagman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro