ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Jessica showar med islandshästar

Stockholm Josefin Michanek · 18 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Fakta som ska kompletteras med rundis där det står: Vinn biljetter på Metro.se

Den 23-25 mars ges den nya Apassionata-föreställningen Hommage på Mässan i Malmö. Den 31 mars och 1 april kan stockholmarna se hästshowen i Globen. Metros läsare har nu chansen att vinna biljetter till föreställningarna i Malmö och Stockholm. Gå in och tävla på www.metro.se

-------------------------------------------

Som enda svensk ryttare deltar Jessica Rydin i Apassionata – världens största hästgala – som är Sverigeaktuell. – Jag blev handplockad till ensemblen och flygs in på helgerna till de städer runt om i Europa där showen ges. Nu har det blivit dags att uppträda på hemmaplan, först i Malmö och sedan i Globen i Stockholm. Jessica ingår i det isländska teamet under ledning av världsmästaren i femgång (pass och tölt) Styrmir Arnason. För Jessica som ridit sedan 11-års åldern är islandshästar den ultimata hästrasen på grund av hästarnas smidighet och vilja. – I föreställningen uppträder jag tillsammans med operasångerskan Arndis Halla. Vi gör ett nummer utifrån den isländska mytologin där hästarnas kraft och musiken kompletterar varandra.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Josefin Michanek
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro