ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Kroppsspråksexperten: Statsministern ser stukad ut

Stockholm David Baas · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

- Han ser lite ledsen, stukad och tillbakadragen ut, säger Mikael Ohlsson, kroppsspråksexpert och vd för företaget Confidera företagsutveckling.

Fredrik Reinfeldt är känd för sitt lugna intryck, men den första, skandalomsusade tiden som statsminister har satt sina spår. Enligt Mikael Ohlsson märks det tydligt på att han böjer sig lite mer framåt och kutar med ryggen

- Det är ett tecken på att han känner att det inte är så bra. Han känner tyngden på axlarna, säger Ohlsson och tillägger att Reinfeldt har låtit trött och besviken.

Ett förändrat kroppsspråk kan ännu tydligare märkas bland skandalministrarna. Speciellt den nu avgågne kulturministern Cecilia Stegö Chilò genomgick en förändring från en glad nybliven minister till en sluten och flyende sådan.

Göran Persson har haft en ganska pompös statsmannamässig framtoning. Kan Reinfeldt fylla ut Perssons statsministerkostym? - Det tror jag. Båda har mycket pondus i sin grundpose och Reinfeldt kommer att ha mycket pondus när han känner sig bättre igen, säger Mikael Ohlsson.

David Baas [email protected]

CITAT: "Om folk vågade vara mer uppriktiga skulle de ha ett mer positivt kroppsspråk." Kroppsspråksexperten Mikael Ohlsson om ministerskandalerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro