ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR - metrophotochallenge

Stockholm Maria Forsström · 9 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

///OBS Lotta ska ha skickat förra årets vinnarbild till bildred m namninfo etc///

Putsa kameralinsen, för nu är det dags för Metro Photo Challenge igen. Lotta Karlstrand är projektansvarig på Metro. Vilken typ av bilder är det som gäller i år? - Vi har ett tema som är rörelse, det kan vara både fysisk rörelse eller en känsla eller... ja, man får tolka det lite hur man vill. Hur du fångar rörelse på bild, helt enkelt. Hur går det till? - Man tar en bild och skickar in till oss senast 24 september, och sedan går de 100 bästa bilderna till en final inför en jury och en final inför folket. Bilderna kommer att finnas dels på sajten och dels har vi en utställning som ska turnera Stockholm, Malmö och Göteborg, och man kan rösta både via nätet och på plats på utställningen. Vad vinner man? - Det är otroligt fina priser – en resa till New York, en fotoskrivare och en mobiltelefon till förstapristagaren. Dessutom kan även de som röstar vinna presentkort på flygresor eller kontantkort. Hur många skickade in förra året? - Ungefär 5000 bidrag kom in och vi har som mål att få lika många i år. Utställningarna drog närmare 70 000 besökare.

För att få delta måste du vara över 18 år eller ha målsmans samtycke. Varje tävlingsdeltagare får skicka in max fem bilder med bildtext, och måste inneha upphovsrätten till dessa. Juryn består av Göran Segeholm, Urban Brådhe, Sanna Sjöswärd och Peter Wiklund. Läs mer på www.metrophotochallenge.se

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro