ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Moderat nätkampanj mot Danielsson

Stockholm David Baas · 24 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

På sajten sparkadanielsson.nu kan besökarna skriva under ett upprop eller skicka mejl till Danielsson för att berätta att de saknar förtroende för honom.

Sajten har också ett forum där besökarna kan ge sina egna versioner av vad Danielsson gjorde annandagen 2004.

Förutom ryktet om Danielsson/Eduardsaffären framförs också ryktet att Danielsson har en hållhake på statsminister Göran Persson och Persson därför inte vågar sparka Danielsson.

- Eftersom Danielsson inte gett ett klart svar är det rimligt att vi ger andra möjligheten att skriva vad de tror, säger Henrik Nerlund, pressekreterare på MUF.

På sajten står att alla inlägg granskas innan de pubiceras. Vilka inlägg rensar ni bort? - Inlägg som är kränkande på olika sätt.

Helen Eduards tycker att ryktet om henne är kränkande, men ändå publicerar ni det. - Vi försöker inte kränka någon. Vi försöker få reda på vad som egentligen hände.

Hur kommer ni närmare sanningen med den här sajten? - Vi uppmärksammar folk på att han borde berätta vad som hänt, säger Nerlund.

David Baas [email protected]

MÖJLIGT CITAT: "Det finns inget som ens är i närheten av yttrandefrihetens råmärken." Henrik Nerlund, MUF, om ryktena på sajten.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro