ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR OBSNY!Trollkarlar på stanNY!

Stockholm Ulrica Widsell · 8 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Fotograf: Patrick Ekstrand Bildtexter:

Trollkarlen Frank Fossati får sin plånbok att börja brinna under en överaskningsshow på restaurang Underbar i Stockholm i samband med VM i trolleri som pågår i Stockholm just nu.

Trollkarlen Frank Fossati fiskar blixtsnabbt upp rekvisita ur sin väska: kortlek och plånbok. Tillsammans med en kollega överraskar han gästerna på restaurang Underbar i Stockholm i samband med VM i trolleri som pågår i Stockholm just nu.

i faktaruta: Tobbe Trollkarl trollar för barn i Kungsträdgården i dag 12.15 och 15.00. Samma tider gäller för Filijokus Fredriks föreställningar i morgon. Föreställningarna är gratis.

Vill du se trolleri är det ett gyllene tillfälle i Stockhoms just nu. Trolleri-VM pågår för fullt på Stockholmsmässan i Ävsjö och 2 500 magiker från hela världen befinner sig i stan. Gatuföreställningar pågår under hela veckan i gamla stan och i city, främst längs Drottninggatan, i Kungsträdgården och vid Gallerian och Sverigehuset på Hamngatan. I kväll 19.30 är det stor magisk show på scenen i Kungsträdgården med trollkarlarna Stefan Odelberg, Håkan Berg och Jimmy Carlsson. I dag trollar Tobbe Trollkarl för barn i två föreställningar i Kungsträdgården och i morgon trollar Filijokus Fredrik i två barnföreställningar. VM-trollandet avgörs i stor final på lördag på Stockholmsmässan. Finalen är inte öppen för allmänheten, men under veckan är det öppet för alla att se tävlingarna och trolleriföreställningar som pågår på mässan. Cirka 160 magiker deltar i världsmästerskapet. Gröna Lund har en magisk dag på lördag med balnd annat trollkarlar från VM-tävlingarna. Trollkarlar kan dyka upp på oväntade ställen i stan de närmaste dagarna. I början av veckan överraskades gästerna på restaurang Underbar på Drottninggatan av två italienska trollkarlar, Mister Magic Cami, som kan få en hundralapp att vandra mot sig över bordsskivan, och Mr Frank, vars plånbok plötsligt fattar eld och släcks igen utan spår. De underhöll med trick med kort, sedlar och annat som kom i deras väg. – Jag älskar spontan magi och komedi, säger trollkarlen Frank Fossati, och trollar bort en ring på sitt finger. Ulrica Widsell Jessica Carleson

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro