ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR: Pappan till mördaren: "Jag längtar efter min dotter"

Stockholm Ann Hagman · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Direkt efter avslutad rättegång dömdes 27-åringen från Västerhaninge i går till livstids fängelse för mord, grov våldtäkt mot barn och försök till mord. Innan domen föll bad flickans riktiga pappa att få yttra sig i rätten. Han vände sig direkt till dotterns mördare: – Jag ska hälsa från grabbarna på fängelset, de väntar på dig. De kan knappt bärga sig, sade han, sedan han talat om att han längtar efter sin dotter – men att det är en oändlig väntan. Handens tingsrätt dömde 27-åringen på samtliga åtalspunkter till maximalt straff. Förutom mord, grov våldtäkt mot barn och mordförsök dömdes mannen för innehav av anabola steroider och ett annat dopningspreparat, misshandel, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Han ska även betala sammanlagt runt 300 000 i skadestånd till den mördade flickans föräldrar och 500 000 kronor till flickan som överlevde. ANN HAGMAN

Bilder: • Här, hemma hos den tolvåriga flickan och den 27-åriga styvpappan, utspelade sig mord, grov våldtäkt och mordförsök den 27 maj i år. Flickans mamma låg på sjukhus och 27-åringen var ensam med tre barn. • Kniven som användes av 27-åringen vid dåden i Västerhaninge.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ann Hagman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro