ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR - pocket-caroline

Stockholm Maria Forsström · 9 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där… Caroline Engvall, som från och med i dag och varje tisdag framöver tipsar om pocketböcker i Metro. Blir det bara nysläpp eller gamla godingar också? - Det blir nysläpp, vi tänkte highlighta tre stycken varje vecka. Hur mycket läser du i veckan? - Varje dag. Föräldrarna läste för mig innan jag visste vad en bok var. Det här är världens bästa jobb, för jag skulle ha läst böckerna ändå. Varför pocket? - Jag gillar dem eftersom man kan ha med sig dubbelt så många på resorna, och det gör inget om de blir lite vikta och slitna. Den ultimata bokformen. Sparar du dina pocketböcker? - Nja, jag brukar dela med mig till goda vänner och föräldrar. Hade helst velat bo i en stor villa med väggar täckta av bokhyllor så att man kunde spara allt. En dag ska jag ha det! Vad läser du helst? - Väldigt mycket reseskildringar, en favorit är engelskamerikanen Bill Bryson som skriver otroligt roligt och även är inspiration för mina egna texter. Just nu läser jag Martinakoden, Martina Haags nya bok, jätterolig. Och deckare förstås, Camilla Läckberg är helt fantastisk. Men min absoluta pocketfavorit som alla borde ha är Mitch Alboms ”Tisdagana med Morris”.

Namn: Caroline Elisabeth Engvall.?Ålder: 28 Bor: Lägenhet på Södermalm och hus i Thailand?Familj: Maken Johan, sköldpaddan Randan samt mamma och pappa.?Yrke: Frilansjournalist.?Aktuell: Som Metros nya pockettipsare

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro