ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Sidan tre strandspaning

Stockholm marcella mravec · 3 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sommaren är strandraggarnas tid. Men det riktiga raggandet är det bäst att lämna på krogen – stranden är mer gjord för tjuvkikande bakom stora solglasögon. – Jag tycker att man får flirta ganska mycket på stranden, det är perfekt. Allra bäst är Gotland och Tofta, där är alla som hänger på Stureplan annars, säger Hannah Rosander, f.d. programledare för Big Brother och producent på TV 3: s nya dejtingprogram Fling. Men samtidigt utfärdar hon en varning för strandflirtten. – Det är samma som i skidbacken, På stranden är de hur snygga som helst men man vet inget om deras pesonliga stil. Skönt strandrufs på dagen, men uppåtkammat snagg på kvällen. Det kan vara ödesdigert.

Strandspaning på kändisar eller okända snyggingar. Här är Sveriges bästa spanstränder:

Skansenbadet, Båstad Under tennisveckan är Båstad som kändistätast, men egentligen går det att spana på kändisar här hela sommaren. Ishockeystjärnorna Henrik och Joel Lundkvist tillbringar sommarna här, och artisten Niklas Strömstedt var på stranden förra veckan. Kändisarna gömmer sig lite, spanvänligast är det annars längs gången ner mot badbryggan.

Grebbestad Grebbestad är platsen för sommarromanser, enligt singelsajten Mötesplatsen.se: s undersökning. Här är singlarna mest positiva till till sommarsex. På stranden i centrala stan är det mest barnfamiljer, men strandpromenaden mot Tanum strand är utmärkt för flanerande och spanande.

Fredhäll, Stockholm Klipporna i Fredhäll på Kungsholmen i Stockholm kan vara huvudstadens spanvänligaste. Här sitter man perfekt i etapper och kan spana neråt vattnet. Hit åker unga citybor, garanterat barnfamiljsfritt. Spanandet är ganska uttalat, så det är fritt fram.

Tylösand, Halmstad Gammal är äldst – Tylösand är en klassiker bland spanstränder. Kändisfaktorn är ganska hög här också, har man tur får man se Fredrik Ljungberg.

Snäckviken och Tofta, Gotland Tofta och Snäck är de populäraste stränderna på Gotland. Snäck har lite ungdomligare publik, här finns det också after beach dit man kan möta upp med strandflirten.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm marcella mravec
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro