ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR tv-intervju idol-kishti tomita

Stockholm Anders Göransson · 28 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Dagens tv-profil

Namn: Kishti Tomita Ålder: 42 år Bor: Stockholm Aktuell: Sitter i juryn i "Idol" i kväll i TV4 kl 20

TV I kväll är det dags för den första finalomgången av Idol 2006. Kishti Tomita är det kvinnliga inslaget i den fruktade fyrhövdade jury som bedömer, berömmer eller tar heder och ära av deltagarna.

+ Är det skönt att blåbären är utsållade nu så ni slipper fälla så taskiga omdömen?

– Det där med taskiga omdömen är inte min bag, så det kan jag inte kommentera. Däremot tycker jag att det är väldigt roligt nu, för nu är det riktig show.

+ Finns det någon med verklig "star quality" i finalfältet?

– Ja, det finns det. I år har vi sångare av ett slag som vi inte haft tidigare, men sett en försmak av i Sebastian (fjolårstvåan, reds anm). Och så är det säkert några som kommer att överraska med talanger de ännu inte visat upp. Ungefär som Darin när han tappade rösten och plötsligt visade att han kunde dansa.

+ Metro har frågat alla 11 Idol-finalister om vilket svensk scen de helst skulle vilja stå på - och nio av dem väljer Hultsfred. Kommentar?

– Jag tror att det är Sebastian-effekten. Jag tror att Sverige är väldigt mycket rock ute i landet. Det man vill åt med Hultsfred är helhetskänslan av att det är fest, att folk verkligen älskar musik och är hängivna.

+ Vem är din favorit hittills?

– Jag har faktiskt ingen direkt favorit i år. Däremot har jag ögonen på några som är fantastiska sångare och som kan ha väldigt stor utveckling i sig.

ANDERS GÖRANSSON

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro