ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Var är Billström?

Stockholm David Baas · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

- De säger att han är sjuk, men han ska inte ha sjukskrivit sig. Ingen vet var han är, ingen har sett honom, säger en källa på justitiedepartementet till Metro.

I onsdags förra veckan avslöjades att migrationsminister Tobias Billström precis som nu avgångna ministrarna Borelius (m) och Stegö Chilò (m) inte betalat tv-licensen.

Skandalerna tog ytterligare fart när Radiotjänst valde att polisanmäla de fuskande ministrarna och efter det har Tobias Billström inte synts till.

Enligt uppgifter till Metro har också anställda på utrikesdepartementet under flera dagar sökt Billström, men inte fått tag på honom.

I går skulle också ministrarna presentera budgeten på flera orter runtom i landet, men Billström fanns inte med bland dem.

Tobias Billströms pressekreterare Markus Friberg meddelar först att Billström är sjuk, men han vill inte säga vad Billström drabbats av eller hur länge han varit sjuk.

Är Billström sjukskriven? - Det kan jag inte svara på, säger Friberg och tillägger:

- Jag kan glädja dig med att han är tillbaka på jobbet i morgon (läs i dag).

David Baas Peter Herkel

CITAT: "Ingen vet var han är, ingen har sett honom." En källa på justitiedepartementet om Billström.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro