ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Världens största hästgala till Sverige

Stockholm Josefin Michanek · 18 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Fakta som ska kompletteras med rundis där det står: Vinn biljetter på Metro.se

Den 23-25 mars ges den nya Apassionata-föreställningen Hommage på Mässan i Malmö. Den 31 mars och 1 april kan stockholmarna se hästshowen i Globen. Metros läsare har nu chansen att vinna biljetter till föreställningarna i Malmö och Stockholm. Gå in och tävla på www.metro.se

-----------------------------------------

Över en miljon människor runt om i Europa har redan sett den. Nu kommer världens största hästshow Apassionata till Sverige. I föreställningen Hommage – som är lite som Holiday on Ice fast utan is och med hästar – blandas ryttare i glittriga kostymer med ljusarrangemang och operatoner. Hästartisten Tobbe Larsson håller i trådarna när föreställningen sätts upp i Malmö och Stockholm. – Jag kommer att vägleda publiken som ridande konferencier på min svarta sagohäst. Och jag känner ett visst patriotiskt ansvar nu när de bästa i branschen kommer hit, säger han. Är Apassionata en show bara för hästälskare? – Nej, det är en föreställning för alla som vill ha en magisk upplevelse. Besökarna utlovas ridteknik på hög nivå och en av de 85 medverkande är den svenska ryttarinnan och svenska mästaren i islandsridning Jessica Rydin. – Det är fantastiskt att få vara med. Tillsammans med världsmästaren i femgång (pass och tölt) Styrmir Arnason och operasångerskan Arndis Halla gör jag ett nummer utifrån den isländska mytologin. Andra deltagare är Jörg Pasternak, stormästaren i cutting och Sebastian Fernandez, mästaren i Doma Vanquera.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Josefin Michanek
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro