ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR Veckorevyns sexx-undersökning

Stockholm marcella mravec · 8 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Unga har en allt mer positiv inställning till gruppsex – var fjärde ung tjej kan tänka sig det. Nu bekräftas Folkhälsoinstitutets rapport av tidningen Veckorevyns undersökning om tjejer och sex. 25 procent av de 5561 personer som svarat kan tänka sig att ha gruppsex, medan fem procent redan haft det. Det stämmer överens med Folkhälsoinstitutets analys från maj i år. Unga tjejer får en allt friare syn på sex och sin egen sexualitet – den slutsatsen drar Veckorevyn av sin nya undersökning. – De är fria och självsäkra och inte rädda för att uttrycka sin sexualitet. De vågar erkänna att de tänker på sex dagligen. Det visar att vi är på rätt väg när det gäller tjejers sexualitet, säger chefredaktören Ebba von Sydow. 79 procent av de 5561 som svarat menar att de inte känner några påtryckningar vad gäller att uttrycka sin sexualitet. – Vill unga tjejer vara sexiga och utmanande är de det. Vad jag än säger. Det är ju bra, regler är till för att brytas, till och med mina, säger Ebba von Sydow.

Fakta undersökningen: 5561 personer deltog självmant i undersökningen på Veckorevyns hemsida. Fler resultat: 39 % är nöjda med sin kropp 39% önskar att killar visste att förspel är lika viktigt som själva akten.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm marcella mravec
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro