ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR/fråga-svar/sex- och relationer

Stockholm Ulrica Widsell · 14 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Fråga: Jag är tillsammans med en underbar kille, men vi har aldrig haft bra sex. Jag tänder inte riktigt på honom. Långt innan vi blev tillsammans så prövade jag att ha sex med en tjej. Det var bara en kul grej för mig, men jag har egentligen aldrig kunnat sluta tänka på det. Jag har aldrig känt på samma sätt när jag varit tillsammans med en kille. Kan jag vara homosexuell eller gillar jag kanske både killar och tjejer?

Svar: Du beskriver att du har haft en positiv upplevelse tillsammans med en tjej. Kanske är det så att du trivs bättre tillsammans med tjejer. Kanske kan du bli kär i och attraherad av både killar och tjejer och att det snarare är personen eller vad ni gör tillsammans sexuellt som har betydelse. Tillåt dig därför att följa din känsla och pröva dig fram. Kanske är det också så att ni i din nuvarande relation blivit mer goda vänner än kärleks- och sexpartners. Attraktionen hänger ihop med många olika saker. En av dem är tankarna kring de gemensamma sexuella upplevelserna och den laddning som finns i dem.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro