ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR/Lustgården/Varannan svensk ung kvinna har en sexleksak.

Stockholm Ulrica Widsell · 27 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En landsomfattande undersökning som RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysnig, gjort för programmet "Lustgården" i TV 3 visar att nära varannan kvinna äger en sexleksak. 47 procent av de cirka 1 000 kvinnor mellan 18-25 år som deltagit undersökningen har en sexleksak och för de flesta är det något de är diskreta med. De flesta har berättat det för antingen bara sin bästa vän, någon sexpartner eller de närmsta vännerna. Det är vanligare att kvinnor som lever och bor ihop med sin partner har en sexleksak än kvinnor som är singlar eller som inte bor med sin partner. Undersökingen visar också att yngre kvinnor i 18-24-årsåldern onanerar oftare än de mellan 25 och 35 år. Bland kvinnorna mellan 18-24-år är det 22 procent som onanerar flera gånger i veckan och 24 procent som uppger att de gör det flera gånger i månaden. Majoriteten av 30-35-åringarna, 34 procent, uppger att de onanerar några gånger om året. "Lustgården" med programledarna Tilde Fröling och Dajana Lööf sänds i kväll i TV 3. METRO

Bildtext: Tjejpanelen i tv-programmet "Lustgården" diskuterar bland annat njutning, onani och porr i kväll. OBS! TILL REDIGERARE, om programledaren är i fokus på bilden och det behövs namn så är det Dajana Lööf som är med på bild.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro