ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR/Sex och kärlek hör inte alltid ihop

Stockholm Ulrica Widsell · 6 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TV3.  Bildtext: Martin och Anna bor tillsammans i Falun med sonen Elian och Annas son Emilio från ett tidigare förhållande. De lever ihop, men är inte kära i varanadra. Martin är homosexuell och Anna är hetero. I kvällens "Lustgården" i TV 3 berättar de om sitt familjeliv.

Mer än varannan svensk kvinna, 57 procent, har eller har haft en relation som enbart handlar om sex. Det visar en riksomfattande undersökning som RFSU gjort i samarbete med TV 3. Omkring 1 000 svenska kvinnor mellan 18 och 35 år har svarat på frågor om sex. Det är något vanligare bland kvinnor i 30-35-årsåldern att ha sex utan kärlek än bland de yngre kvinnorna, 63 procent har haft det, jämfört med 52 procent bland 18-24-åringarna. I TV 3:s "Lustgården" i kväll diskuteras undersökningen. Ett par från Falun, Anna och Martin berättar i programmet om sin familj och relation. De har det omvända – kärlek utan sex. De lever ihop och har barn tillsammans, men Martin är homosexuell och Anna är heterosexuell. – Med facit i hand blev det bättre än vi hade trott, berättar Anna. METRO

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro