ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Adina Howard

Stockholm Patrik Wirén · 2 Jan 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I kväll intar Musiq Soulchild Trädgår’n i Göteborg. Innan soulrösten från Philadelphia äntrar scenen utlovar uppvärmaren Adina Howard en het upplevelse. - Publiken kan förvänta sig en kul och sexig konsert, säger sångerskan.

Debuten ”Do you wanna ride?” med hitsingeln ”Freak like me” blev en stor försäljningssuccé när den släpptes 1995. Men efter den inledande framgången har Adina Howards karriär präglats av strul med skivbolag som antingen dragit sig ur eller inte kunnat backa upp släppen på ett vettigt sätt. Hon medger att det varit frustrerande. - När man vill någonting och inte får det stöd man tycker man bör ha blir det jobbigt. Men det är en del av resans gång. Det är över nu och jag kan gå vidare och andas lite lättare.

Anledningen till att hon känner sig mer positiv heter ”Private show” och släpps 27 mars. En skiva Adina beskriver som välbalanserad (”den innehåller någonting för alla, både hiphop och ballader”) och sexig. Att hon kallats hypersexuell är ingenting som bekymrar henne. - Det gäller nog snarare min musik än mig personligen. Men de flesta har ett sexbehov och det är egentligen ganska vackert. Nej, jag har ingenting emot att kallas hypersexuell.

Första singeln från det kommande släppet heter ”L.O.V.A” och ska remixas av svenske Eshraque ”Ishi” Mughal, som tidigare arbetat med bland andra Petter och Ken. Kontakten knöts via svenska bokningsbolaget Finest Music Entertainment. - Sedan visade det sig att Ishi känner killen som äger skivbolaget jag är på, vilket var lite oväntat. Det är en extremt liten värld.

I Göteborg hoppas hon möta en avslappnad publik med stora leenden som gillar att dansa. - Det handlar om att ha kul. Folk tenderar att vara för spända och livet är alldeles för kort för det. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro