ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Cissis dagbok

Stockholm Pontus Hammarlund · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Veckans...

...deltagarfavorit: Der är fan Felicia. Jag skrattar så fort jag ser henne, hon är så jävla rolig. Vi har börjat hänga på senare tid och vi har skitkul tillsammans. Vi är ute och leker, som vi kallar det.

...juryfavorit: Vem tror du? Peter Swartling så klart. Min man. Grejen är att ju mer jag pratar med honom desto mer märker jag att vi är ganska lika på många sätt. Han är jävligt rolig och ungdomlig till sättet.

...värsta: Tumultuet på Centralstationen. Man trodde ju att alla ungar skulle springa efter Darin. Och så helt plötslig börjar folk skrika och springa efter oss. Vi vart tvungna att springa ut. Jag blev chockad. Det var tur att det gick bra.

...betyg på mitt rep: I dag gick det skitbra, fan va bra det gick. Visst, jag tappade lite av texten men annars är det fan en femma.

...skvaller: Det överdrivna skvallret som inte ens är någoting om den där bilden på mig. 95 procent av bilden består av min flickvän. Man ser ett av mina bröst och bilden är bara jävligt konstnärlig. Det är ingen erotisk porrbild. Det blev en höna av en fjäder.

...fan: Birgit, 65, som jag berättade om för två veckor sedan. Hon är så jävla cool. Hon skickar fortfarande vykort och så. Det är kul att hon är så engagerad. Vi fortsätter skicka brev till varandra.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro