ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ: Family Romance - Bad Cash Quartet med några fler års erfarenhet

Stockholm Christian Egefur · 9 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Martin och Adam från Bad Cash Quartet är tillbaks med det nya bandet Family Romance. Pop i den snävaste bemärkelsen, annan uppställning, samma sångröst men med några fler års erfarenhet i texterna. Så lyder den närmsta beskrivning de kan ge.

Bad Cash Quartet gjorde sitt sista gig 2005 i form av två halva covers på en privatfest. Kort därefter hoppade Martin Elisson, sångare, och Adam Bolmeus, gitarrist, av och startade istället upp Family Romance. Eventuellt är de tre medlemmar till, men man vet inte riktigt. – De har varit med live i alla fall. De får gärna kalla sig bandmedlemmar om de vill, säger Martin. – Jo, men det är dom väl, fyller Adam i. Bägge är dock överens om att de trivs i den nya miljön, något som kanske inte riktigt var fallet den sista tiden med förra bandet. – Det var inte särskilt bråkigt, men mer dålig kommunikation. Det var helt enkelt inte så kul och gick mest på rutin, säger Adam – Jag personligen mådde inte så jävla bra där i slutet, men det känns som att vi faktiskt är bättre vänner nu än då, säger Martin. Family Romance planerar att gå in i studion och spela in debutalbumet i april. Materialet är i det närmsta klart och man ska fortsätta samarbetet med producenten Björn Olsson. – Den enda planen som finns är att göra en skiva man är nöjd med, sen har jag ingen aning, säger Martin. Förhoppningsvis ska den skivan finnas klar till sommaren, men saker och ting är långt ifrån spikade. Tiden som gått sedan Bad Cash Quartets uppbrott har spenderats på jobb, plugg och i replokalen. – En kort period direkt efter kändes det som om jag ville släppa musiken helt. Men jag körde uteslutningsmetoden och märkte att jag var rätt kass på allting annat, säger Martin. De övriga, eventuella, medlemmarna i Family Romance är Oskar, bas, Labbe, trummor och Ronander, klaviatur.

- Christian Egefur

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Christian Egefur
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro