ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, hallå där fläskkvartetten (fredag)

Stockholm Patrik Wirén · 15 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där... ... Sebastian Öberg från Fläskkvartetten som medverkar i Bertolt Brechts ”Bageriet” som har premiär på Orionteatern i kväll.

Hur känns det inför premiären? - Det ska bli spännande. Vi har gjort mycket teatermusik förr, men aldrig tidigare spelat live under en föreställning. Det är en kort ösföreställning kan man säga.

Hur låter musiken? - Det är jävligt intensiv teatermusik med mycket talkörer. Det är inte vi som har skrivit den, utan en tysk som heter Hosallas. Det är lite skoj att spela någon annans musik, vi spelar ju bara vår egen annars.

Borde inte ni marknadsföra plattan ”Voices of Eden” istället? - Jo, men vi har gjort en skiva med tolv olika sångare så det går liksom inte att åka på en vanlig turné. Det var lite därför vi hoppade på det här, för att vi är så spelsugna. Men vi ska göra festivalspelningar i sommar då vi drar ihop 6-7 sångare.

Vad händer efter sommarens festivaler? - Som vanligt vet man ingenting om hösten. Vi är lite dåliga på det där med framförhållning. Men det dyker säkert upp någonting. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro