ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ - Hallå där Hello Saferide

Stockholm Susanna Mattsson · 29 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där Annika Norlin, alias Hello Saferide, som i skrivande stund är i Japan och spelar med projektet ”Sweden sounds in Tokyo”. – Det är Svenska exportrådet som ligger bakom, det är jag, Ane Brun och Wendy Mc Neill, en kanadensiska som bor i Solna, som ska göra några spelningar.

Sedan har du precis blivit nominerad till Musikförläggarnas pris som ”bästa nykomling”. Hur känns det? – Jag tyckte att det är otroligt stort. Det är en ganska rolig blandning på nominerade, det är jag Jenny Wilson, Stefan Gräslund som skriver åt Veronica Maggio och Basshunter. Jag tror att vem som vinner har med internationell framgång att göra och där kommer Basshunter att piska mig något så djävulskt. Jag har redan börjat öva in hur jag ska applådera när han vinner.

Din låt ”Long lost penpal” ska vara med i nya HBO-serien ”Big love” som visas på Canal+. – Ja, fast nu verkar det som att de kanske tagit bort den scenen. Jag vet att de använde den men ingen verkar ha sett den. Men den kanske kommer senare. Jag hoppas den är kvar.

FAKTA: Hello Saferide på Sverigeturné I slutet på veckan ger sig Hello Saferide ut på en kortare Sverigeturné. 6 oktober – Stockholm, Fasching 7 oktober – Göteborg, Storans klubbscen 12 oktober – Uppsala, Katalin 20 oktober – Östersund, Gamla teatern

Bilder har mailats till bildred.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro