ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Hallå där.... Idol

Stockholm Patrik Wirén · 18 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där… Felicia Brandström, en av fyra tävlande i ”Idol”, hur känns det att vara enda tjejen kvar i tävlingen? - Folk frågar hela tiden, men man tävlar ändå mot sig själv. Killarna som är kvar är helt underbara så jag har det jättebra.

Vad tror du det beror på att det är tre killar kvar? - Jag tror att det kan vara lättare för killarna att komma långt eftersom det är många unga tjejer som ringer. Jag tror inte det är en slump. Men samtidigt har jag många unga tjejer som röstar på mig. De är kära i killarna men har mig som förebild. Och Agnes vann ju förra året.

Är du nervös inför veckans final? - Nu börjar jag faktiskt känna att det är en chans på fyra att det blir jag som åker. Jag har inte känt mig säker tidigare men har inte heller varit så superorolig. Nu känner jag att shit, jag kanske måste åka hem.

Vem blir Idol 2006? - Skulle jag satsa pengar skulle det nog bli på Markus. Han har ett enormt stöd och är verkligen svinduktig. Han är verkligen värd det. Men allting kan hända… Patrik Wirén

Kvällens tema i ”Idol” är kärlek.

Markus Fagervall: ”The lady in red” (Chris de Burgh), ”Everybody hurts” (REM)

Felicia Brandström: ”Kiss me” (Sixpence none the richer), ”I''m sorry” (Dilba)

Johan Larsson: ”Time after time” (Cyndi Lauper), ”Unfaithful” (Rihanna)

Erik Segerstedt: ”If I used to love you” (Daniel Lemma), ”Bed of roses” (Bon Jovi)

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro