ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Hallå där.... In Flames

Stockholm Patrik Wirén · 18 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där… Daniel Svensson, trummis i In Flames som befinner sig på vägarna med mäktiga turnépaketet ”Unholy Alliance Chapter II” där toppnamnet Slayer, Lamb of God, Thine Eyes Bleed och Children of Bodom ingår.

Hur har turnén gått? - Extremt bra. Man förväntar sig att det ska vara tufft att öppna för Slayer, men mottagandet har varit det bästa vi fått som förband.

Visst är det gamla hjältar för er? - Absolut. Det är ett av de mest legendariska extrema metalbanden. Oavsett vad man tycker om de senare skivorna är Slayer alltid grymt bra live.

Ni har en inhoppare under turnén, Niklas Engelin ersätter gitarristen Jesper Strömblad som väljer att vara hemma ”av personliga skäl”. Hur fungerar det? - Jag var lite nervös innan eftersom Niklas bara hade några dagar på sig att lära sig låtarna. Men det sitter som en keps. Däremot är Jesper tillbaka efter nyår. Han kommer inte att hoppa av.

Årets tuffaste allians invaderar Hovet i Stockholm i kväll och MalmöMässan i morgon. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro