ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, hallå där... levellers

Stockholm Patrik Wirén · 8 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där…

... Mark Chadwick, sångare i Sverigeaktuella The Levellers.

Ni firar tjugo år som band 2008. - Rätt imponerande va? Hemligheten är att vi har gjort saker på vårt eget sätt. Vi har aldrig kompromissat.

Hur ska ni fira? - Genom att fortsätta göra samma sak som vi alltid har gjort. Men det blir några speciella tillställningar ändå. Troligtvis ska vi spela i Royal Albert Hall i London.

Stämmer det att ni bor tillsammans i ett hus utanför Brighton? - Ja. Vi har en stor byggnad i Brighton där vi även har kontor och studio. Vi gör allting där. Det är ett hem fullt av aktivitet.

Ni har alltid varit ett politiskt band, vilken är den viktigaste politiska frågan 2007? - Jag skulle nog säga klimatförändringarna. Det kommer alltid vara den viktigaste frågan. Vi i bandet har pratat om det ändå sedan vi startade och det är bra att folk äntligen uppmärksammar problemet. Bara det inte är för sent. Patrik Wirén

The Levellers i Sverige: Sticky Fingers, Göteborg 9 mars, Harrys, Eskilstuna 10 mars, Nalen, Stockholm 11 mars och Kino, Karlskrona 15 mars

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro