ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, hallå där... Vincent Pontare (lördag)

Stockholm Patrik Wirén · 9 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där… … Vincent Pontare, som är aktuell med singeln ”Don’t hate on me” och spelar på Restaurangen i kväll.

Vad kan publiken förvänta sig? - Det blir inte fullt ös med hela bandet utan lite mer åt unplugged-hållet. Vi kör sju - åtta låtar från kommande skivan, som är ganska blandad. Det är allt från Beatles och Beach Boys till reggae.

Vad tycker din pappa, Roger Pontare, om det du gör? - Han tycker det är skitbra. Han var mer skeptisk när jag höll på med renodlad hiphop. ”Du måste ha refränger Vincent!”, sa han.

Du verkar ha förstått det nu. - Ja, nu har jag fattat det. Jag har verkligen stöd från honom, men han har aldrig prackat på mig musik. Han har bara sett till att det funnits en gitarr i hemmet.

Vad händer framöver? - Jag ska fortsätta skriva låtar till albumet. Vi vill bygga upp en stadig och långsiktig grund och inte dra iväg en platta innan vi har den grunden.

Så det kanske blir någon mer singel innan albumet? - Ja. Det beror på hur många som krävs för att visa folket att det är jävligt bra. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro