ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ - hallå ken ring

Stockholm maria forsström · 21 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där Ken Ring som i kväll på The Page gör sin första Stockholmsspelning på fyra år, tillsammans med heta hiphopduon Smif N Wessun från New York.

Du har mer eller mindre bojkottat Stockholm, varför? - Jag vill inte spela här. Publiken är tråkig och står stilla, lite bortskämda sådär. Men jag står inte heller längst fram och hoppar på konserter jag går på, så det är ändå förståeligt.

Vad har fått dig att återvända? - Framför allt för att jag gör Smif N Wessuns nya album. Det kände konstigt att boka upp spelningar för dem men inte göra det i Stockholm. Och jag släpper ett själv snart, ”Äntligen hemma” som handlar om att komma hem igen efter att ha rest mycket.

Varför gör ni två spelningar samma kväll? - Många av mina största fans är under 20, jag fick en massa mejl av dem och tänkte att jag måste fan göra något för dem. Så jag frågade om jag fick göra en för ungdomar innan de öppnar dörrarna. Det närmaste de unga kommer en konsert annars är när någon radiokanal kör happening i Kungsan.

”Ken och vänner”, heter det. Vilka är vännerna? - Medina, Big Fred, Joel, jag har dj med mig… det är en massa folk som kommer. Och jag har valt ett litet ställe för att få det intimt.

Vad pysslar du med just nu? - Spelar in Smif N Wessun och är nästan 80 procent klar med min egen. Hinner jag så kommer den i maj, annars augusti. Den här gången blir det på majorbolag med videos och full back. Det känns lite skumt, men vänner jag känt länge har hamnat i bättre positioner på senare år. Så det är fortfarande med vänner.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm maria forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro