ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Heroes Masi Oka (Publiceras 7/2)

Stockholm Pontus Hammarlund · 6 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

”Save the cheerleader – save the world." Så låter deras mantra och nu kommer de till Sverige – superhjältarna. I kväll har Tim Krings dramaserien ”Heroes” svensk premiär i Canal+. – Min superhjälte finns i verkliga livet. Det är min mamma. Varje ensamstående mamma som uppfostrat en son är en hjälte, säger Masi Oka, vars karaktär Hiro Nakamura blivit seriens populäraste. Metro har som enda svenska tidning intervjuat skådespelaren som Golden Globe-nominerades för sin rollprestation. ”Heroes” följs av över 14 miljoner tittare i USA och handlar om ett antal människor världen över som upptäcker att de besitter superkrafter. Hiro Nakamura är nörden som upptäcker att han med hjäp av sin viljestyrka kan förflytta sig i tid och rum. Förmodligen är han den mest komiska superhjälten någonsin, vilket passar Masi Oka som tidigare medverkat i bland annat ”Scrubs”. •Föredrar du alltid komiska roller? – För att vara ärlig, ja. Jag älskar komedier, jag har växt upp med det och jag har gjort massor av sitcoms före detta. Om vi kan få alla att skratta kommer vi få en fridfull värld. Masi Oka trivs med den nyvunna populäriteten. – Vi ett tillfälle passerade jag en kille som pratade i mobiltelefon. Han vände på huvudet, öppnade sin mun och tappade telefonen. Det tyckte jag var cool, jag hade samma kraft som en het snygg kvinna i det ögonblicket. – Och så har jag tjejer som kommer fram och kramar och pussar mig och säger att de älskar mig för att sedan springa iväg. Och jag är bara... ”Wow, vänta, vänta, var ska du? Spring inte iväg”. •Vad gör Hiro så speciell tror du? – Jag vet inte. Men jag älskar att spela honom och förhoppningsvis lyser min entusiasm och passion igenom. Och så har han ju den här komiska ådran. •Har du någon bra förklaring till varför superhjältar fortfarande är så populära? – Jag tror att alla vill ha något att hålla fast vid så att de känner att det finns hopp. Att det finns superhjältar därute som gör något för att världen ska bli en bättre plats.

Bildtext: ”Heroes” kommer även att sändas i TV4 senare i år.

Andra skådespelare i ”Heroes”: Hayden Panettiere, Tawny Cypress, Santiago Cabrera, Milo Ventimiglia, Tawny Cypress, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg, Noah Gray-Cabey och Adrian Pasdar.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro