ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, "Idol"-Cissis dagbok

Stockholm Patrik Wirén · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

”Idol”-Cissis dagbok Varje fredag skriver Cissi Ramsby dagbok i Metro.

Veckans…

… deltagarfavorit: Hm, vem ska vi ta den här veckan… Det är Danny. Han är lite som jag, har knäpp humor och är helt crazy. Han är rolig.

… juryfavorit: Peter Swartling, som vanligt. Han är en så underbar människa. Han är cool, ball och skitbra på det han gör. Det är han som gäller och det kommer aldrig att ändras.

… värsta: Det var när vi tränade på SATS. Jag mår fortfarande dåligt. Jag har så jävla ont i benen och ser ut som en gammal kärring när jag går. Aldrig mer träna, det säger jag bara. Jag hatar att träna. Det är bara jobbigt.

… betyg på ditt rep: 4. Det gick jättebra så det blir ett högt betyg. Det är ett otippat låtval men det känns bra. Man lär sig för varje gång och blir automatiskt varmare i kläderna.

… skvaller: Det är nog inte så många som vet att jag och Markus har tatuerat oss. Jag gjorde en gammaldags pinuppa över hela vaden. Pinuppor är så naturliga och sexiga. Det är äkta.

… fan: Det måste vara alla på kryssningen vi gjorde. Det var 2 200 pers och alla var där för att se oss. Det är så himla roligt att folk uppskattar mig så mycket som de gör. Man blir överväldigad.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro