ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Idol sidospår

Stockholm Patrik Wirén · 1 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Erik om Markus: – Han har lätt att hitta känslor i nästan vad som helst och kan förmedla ut det. Han har scenspråket och en väldigt unik ton. Det är något jag har problem med eftersom folk tycker att jag är slätstruken. Men jag kan ju inte ändra min röst.

Markus om Erik: – Erik har en fantastisk röst, han är jämn och tonsäker. Han har ett bra uttryck. Uttrycket är ganska signifikant om man ska gilla en röst. Det handlar mycket om hur man fraserar, oavsett vad man sjunger, och det gör Erik bra.

Man kan rocka på flera sätt. Se Eriks tappra försök med rockringen på metro.se. Förhoppningsvis lyckas han bättre med mikrofonen i kväll.

Bäst och sämst med tiden i ”Idol”? Erik: – Sämst var när jag åkte ur i slutaudition. Höjdpunkten har varit att komma till veckofinalerna och finalen.

Markus: – Kvalveckan när jag sjöng ”Iris” kändes grymt. Sämst var när juryn tyckte jag var söt när jag körde ”Don’t look back in anger” med Oasis. Det skar i hjärtat.

Låtarna i kväll

Erik Segerstedt: ” The show must go on” (Queen) Tittarnas val - ”Bed of roses” (Bon Jovi)

Markus Fagervall ” Fix you” (Coldplay) Tittarnas val - ” Pride (in the name of love)” (U2)

Båda kommer också att framför vinnarlåten ”Everything changes”.

Även tidigare års finalister kommer att ställa sig på scenen i kväll. Agnes, Darin, Daniel Lindström och Sebastian gästar finalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro