ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Let's dance

Stockholm Patrik Wirén · 15 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

De flesta är överens om att Lasse Brandebys övningar på dansgolvet snarare påminner om ett kylskåp än en danskung. Ändå är han segertippad i ”Let’s dance”. Till danspartnern Ann Lähdets stora förvåning. - Jag trodde det bara skulle bli några veckor med tanke på att han var den minst dansanta i gänget. Men nu är vi här för tionde veckan, säger Ann under en repetitionspaus inför kvällens program.

Hade domarnas poäng fått avgöra hade de åkt hem för länge sedan. Men det telefonröstande folket har varit av en helt annan åsikt. - Det är fantastiskt att man kunnat bjuda på någonting som folk tycker om på fredagarna.

Hoppas ni fortfarande på att bli utröstade? - Ja, vi känner att det räcker nu. De andra är så duktiga och tränar otroligt mycket så man hoppas för deras skull att de får vara kvar. Men det är inte mycket vi kan göra.

Erkänn att du ibland önskat att du hade en annan partner. - Nej, absolut inte! Det är en av landets folkkäraste komiker så det är fantastiskt att få dansa med honom.

Det finns de som tror att ni kommer vinna. - Ja, det finns de som tror det och det skulle inte förvåna mig. Ingenting förvånar mig längre.

Lasse har sagt att du måste ha en ängels tålamod. - Jo, jag är ju van att undervisa eftersom jag har en dansskola uppe i Sundsvall där jag har elever i alla åldrar. Det är nog tur att jag har det i bagaget. ”Let’s dance” sänds i TV4 i kväll klockan 20.00. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro