ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Lily Allen

Stockholm Patrik Wirén · 1 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det har varit en intensivt tid för Lily Allen. Singeln ”Smile” intog Englandslistans förstaplats och albumdebuten ”Alright, still” blev en storsäljare. Framgångskonceptet? Vardagsrealism med knivskarp humor och svängig pop kryddad med ska, reggae, jungle och drum’n’bass. I kväll spelar hon på Berns.

Har du haft tid att fundera på en uppföljare? - Lite, men troligtvis börjar jag inte jobba med nästa skiva förrän i mitten av nästa år.

Ditt liv ser väldigt annorlunda ut i dag, kommer det påverka texterna? - Även om mitt liv förändrats upplever jag samma känslor som alla andra. Jag blir kär, olycklig och bråkar med min familj. Jag får koncentrera mig på de saker jag har gemensamt med alla andra.

Så alla låtar kommer inte att handla om att glida fram i en limousine? - Nej, haha.

Känner du att förväntningarna har ökat med framgången? - Jag antar det. Men man kan inte skriva för andra människor och det måste jag vara försiktig med framöver. Jag ska försöka göra saker på samma sätt som jag gjort tidigare.

Förband på Berns är Cat5. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro