ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Lilyjets

Stockholm Pontus Hammarlund · 27 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hennes skämtsamma uttalande följs av en skrattsalva från dem alla innan Lisbeth Mjaugeto förtydligar. – Vi älskar människor och man kan säga att vi har goda vänner. Men inga pojkvänner. Vi har försökt många gånger men det fungerar inte. Anledningen är alla resor och möten med nya människor. Pojkvänner passar helt enkelt inte in i 22-åringarnas liv – just nu. Antalet resor och mängden möten med nya männsikor är också anledningen till att de valt att dela lägenhet när de är hemma i Norge. – När vi reser så har vi så mycket människor omkring oss hela tiden vilket är stressande. Så det är skönt att bara kunna vara vi tre. Vi är mest kreativa på natten också vilket gör det praktiskt, säger Lisbeth Mjaugeto. •Vilka fester ni måste ha där hemma!? – Världens bästa fester. Vi har inga möbler eller något sådant som vi är rädda om så det är den perfekta partyvåningen, säger Lisbeth Mjaugeto. Trots att Lilyjets är från vårt grannland i väst var Sverige först med att börja spela tjejernas ”Going blind” som blev en radiohit sommaren 2005. Låten finns givetvis med på debutplattan ”3rd floor” som släpps den 11 oktober. – Det var här allt startade. Så i Tyskland och Danmark tror de att vi är svenskar. De gjorde man till och med i Norge i början, säger Lisbeth Mjaugeto. En irriterande fördom förföljer Lilyjets. – Tre tjejer som gör poprock och ser ut som vi gör. Vi har blivit kallade för ett Sugarbabes från Norge rätt många gånger nu. Folk tror att vi är ett konstruerat band som inte skriver vår egen musik, säger Tinki Tønseth. Tänk så fel de har.

Lilyjets Medlemmarna Lisbeth Mjaugeto och Kine Lee Aksnes har känt varandra sedan de var sex år. De har sjungit ihop sedan de var åtta och skrivit musik sedan de var tretton. Tinki Tønseth kom in i bilden för snart åtta år sedan. Tjejerna skriver all musik tillsammans.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro