ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Nöjespanelen

Stockholm Pontus Hammarlund · 11 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vilken uteservering väljer du nu när sommaren är på intåg?

Biljetterna till George Michael i Globen släpptes i veckan. Får vi någonsin höra en BRA nyskriven låt signerad honom igen?

Snart väntar nya sommarplågor i radion. Vilken är den bästa sommarhiten någonsin?

Vad får man inte missa i helgen?

Andrea Reuter, programledare för ”400 bio” i TV400 och redaktör på tvfeber.se: – Jag gillar Flyt i Gamla Stan, men vad som helst som ligger på eller vid vattnet regerar. – Jag tror på George trots att han verkar ha förlorat stinget lite. Sluta med gräset, George, och ge oss en ny ”Outside”! – ”Mr Vain” med Culture Beat. Den är bara för rolig och man kan inte låta bli att semigenerad sjunga med. – Gå på Gröna Lund, käka glass, bada, cykla över Västerbron, dricka rosé på Reimersholme och slutligen dansa på Cocktail Club på Grodan. Annie Hellström, redaktionschef på Nöjesguiden: – Jag hade velat säga Lydmar, (hade dock aldrig på mig de anskrämliga "Save Lydmar”-tishorna, så långt ska väl egentligen ingen gå) men det får bli Lisa på torget, nära till kyrkan och allt.

– För mig kvittar det lite grann, han har redan gjort sitt med "Father figure", kanske den mäktigaste power-balladen någonsin.

– Prince (alltid Prince) "I would die for you", tja det kanske aldrig var en sommarhit av samma kaliber som Balsam boys "Här kommer sommaren" men förra sommaren hade inte varit densamma utan denna fantastiska låt.

– Jag ska till Toscana i helgen, men gråter ändå lite grann inombords varje gång jag tänker på att jag kommer att missa Neko Case som spelar på Södra teatern på söndag.

Patrik Wirén, rockmusiker och frilansjournalist: – Ett tips är att åka saltsjöbanan till Saltsjö-Duvnäs och ta en öl på Staziones uteservering. Där slipper man dricka ur trasiga plastglas medan gapiga människor armbågar en i sidan. Uteserveringarna i stan är lite lätt hysteriska i maj.

– Det spelar kanske inte så stor roll. Folk vill ändå ha gammalt och välbekant när de beger sig till Globen för lite allsång. Gubben kan säkert bjuda på en skön promenad längs minnenas alle för de som var med.

– De bästa sommarhitsen släpptes i slutet av 60-talet. Någon svensk schlager måste det bli. ”Sånt är livet” kanske? Eller Lill Lindfors ”En sån karl”? Det är sommar för mig det.

– Hade jag inte varit bortrest hade jag tveklöst kollat in säsongsavslutningen av introtävlingen med Jens Christer Sjögren på Debaser på lördag. Har lyckats missa varenda gång, sorgligt nog.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro