ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Otur

Stockholm Pontus Hammarlund · 8 Maj 2006
Uppdaterad 18 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

– Det är ganska likt eftersom jag även gör mycket av musiken i Light Bulb Project. Det är nog framför allt texterna som gör skillnad. Till viss del även rytmer, Light Bulb Project är väldigt dansant medan Otur kan vara lite lugnare, säger hon och fortsätter: – Vi följer någon slags ram med Light Bulb Project. De är väldigt så på skoj och tramsigt. Otur är personligt för mig. Skivan är en stor del av mitt liv, vad jag har gått igenom, och den är betydelsefull för mig. På fredag kommer ett smakprov då singeln ”Apart” släpps vilket firas med releasefest på Deep i Malmö. Albumet ”Papperbox hill” släpps den 5 maj. Varför valde nu namnet Otur? – Det kom väldigt naturligt på något sätt, det passade mig, jag har så mycket otur. Typiska tabbar jag gör hela tiden. Som att åka till fel flygplats eller att gå åt fel håll. Även Emma Bates band Light Bulb Project har nytt material på gång. I maj släpps singeln ”If I'd liked sports I'd be one” och ett album kommer troligtvis i höst.

Namn: Emma Bates. Ålder: 22. Yrke: Musiker. Familj: Mamma, pappa och bror. Bor: I Malmö. Aktuell: Solodebuterar under namnet Otur.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro