ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Pernilla gör popcomeback

Stockholm Pontus Hammarlund · 23 Aug 2006
Uppdaterad 18 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag tror inte att tonårspubliken tycker att jag är det coolaste som går på två ben, säger hon. Senast hon släppte ett album nyskrivna poplåtar var 1992. Pernilla Wahlgren har hunnit med mycket sedan dess – det märks på skivan. – Det är möjligt att jag kommer få skit för att det spretar i stilarna. Men är det någon som spretar i stil så är det jag, så då får jag väl stå för det. På tidigare plattor har hon alltid, mer eller mindre, medverkat under låtskrivandet. Inte den här gången. – Den här gången har jag inte fått någon ro. Men nu har lusten att börja skriva kommit tillbaka. Jag är sugen att göra en ny platta och då kommer jag förhoppningsvis att skriva en del själv igen. •Hur personlig är skivan med tanke på att du inte skrivit någon av låtarna själv? – Jag måste säga att mitt liv har varit så sjukt offentligt de senaste åren att det sista jag vill just nu är att blotta mig ännu mer. Tvärtom känns det skönt att släppa den här plattan som är ytlig – det är glad pop och det står jag för. Hade jag gjort en personlig platta nu hade den nog blivit alldeles för personlig. Som löpsedlarna och skriverierna rörande henne och exmaken Emilio Ingrosso det senaste året. – Det har varit otroligt jobbigt att uppleva en sådan privat grej via media, framför allt för barnen. För i pressen överskuggar intresset för hennes privatliv hennes karriär. – Jag skulle kunna åka på pr-turné och berätta att jag vill ha fler barn och gifta mig. Det är mer intressant än det andra.

Bildtext: I höst ska Pernilla Wahlgren även vara programledare för ”Babyboom” i TV4 Plus. Musikalscenen återintar hon 2007.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro