ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ, Rookie

Stockholm Patrik Wirén · 16 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nedräkningen inför årets Hultsfredsfestival har börjat. I kväll är det final för Rookieturnén på Alcazar. Love Is A Burning Thing och punktrion Chronic Heist är sist ut att tävla om en plats på sommarens festival. Dessutom har en läsare chansen att bli festivalrecensent för Metro.

Henrik Sandquist från Love Is A Burning Thing hoppas givetvis att publiken ska rösta fram det egna bandet till en plats på landets största festival. - Vi skulle nog göra nytta i Hultsfred, de kan behöva lite indietechno. Då kan Roky Erickson komma och kolla på oss också.

Är ni alltid lika hemliga som på bilden? - På scenen har vi ingenting för ansiktena. Däremot har vi projektioner i bakgrunden som en kille från Norge gör.

Förutom de båda Stockholmsbanden finns även Ebbot från The Soundtrack Of Our Lives på plats för att spela skivor. Nu är det upp till publiken att avgöra vilka som ska få chansen att uppträda bredvid etablerade akter som Ozzy Osbourne, Korn och The Ark. Arton band från nio städer har presenterat sig under turnén. Senast 26 mars kan du rösta på din favorit på metro.se. På samma sida kan du också tävla om att bli skribent på världens största tidning. - Vi vill ge nya talanger en möjlighet att visa upp sig, säger Lotta Karlstrand, marknadsansvarig på Metro Stockholm.

Så hur bär man sig åt om man är sugen på en karriär som musikskribent? Det är enkelt. Skriv en recension av kvällens konsert och besök metro.se för vidare instruktioner. Metros nöjesredaktion utser sedan en lycklig vinnare som får följa med till Hultsfred för att recensera konserter. Patrik Wirén

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro