ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ - veckans viktigaste - nanna blondell

Stockholm maria forsström · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nanna Blondell har inte varit på MTV mer än i en månad, men ska redan programleda deras största event, MTV Music Awards. Hon och kollegan Shire Raghe gör ”News” varje dag, ska intervjua artister och dessutom dela ut pris till bästa svenska artist. - Jo, det blev full rulle på en gång med en av världens största galor. Det är jätte-jättemycket jobb, men roligt, säger Nanna Blondell som inte hunnit bli nervös ännu. - Visst är det lite pirrigt men jag har inte tänkt så mycket på vad jag själv känner. Det är också första gången hon jobbar som programledare, tidigare är det mest teater som gällt, bland annat en roll i SVT:s ”Livet enligt Rosa”. - Jag hade ingen dröm om att bli programledare. När jag fick jobbet på MTV väntade jag på svar från en massa provfilmningar, och fick sen tacka nej till det jag fick.

I VECKAN… …ser jag Idol. Det är ett jätteroligt program, man garvar hela tiden och blir lite rörd för att de vill så himla mycket. Jag hejar på Danny, det är min favorit. Men jag älskar juryn också. …lyssnar jag på Prince på vinyl, för att han är fullkomligt utomordentligt bra. …surfar jag mest på Youtube och kollar in artister, för jag måste känna till alla kategorier på galan och veta vad de gör för musik. …shoppar jag som vanligt i min mormors butik Den gröna boden. Nästan hela min garderob består av hennes gamla kläder och skor. Men också lite på Myrorna och Beyond Retro. Till galan har jag en stylist och vi har inte hunnit prata ihop oss än. …äter jag McDonalds och Sushi. Det ska vara färdiglagat, jag är ingen kock i köket. Jag äter helst i sängen också! …dricker jag ett glas vatten om dan, alldeles för lite. Jag måste dricka mer har min läkare sagt. …jobbar jag både med att sätta ihop News och intervjua artister och nu en massa förberedelser inför galan. Det är mycket researchjobb när man måste veta vilka alla är. …bävar jag för att bli förkyld. Det känns som att det är på väg men det får inte bryta ut. Jag får ta det efteråt.

Veckans Höjdpunkt: Självklart MTV Music Awards den 2 november klockan 21. Och alla efterfester förstås.

Namn: Nanna Blondell Yrke: Programledare på MTV Ålder: 20 Familj: Väldigt stor, jag har en sådan där modern familj. Det är väl ungefär sju syskon som är relaterade till mig, styv och halv. Bor: Mariatorget i Stockholm Aktuell: Som svensk programledare för MTV Music Awards

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm maria forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro