ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STONOJ Veckans viktigaste – Ola Rapace

Stockholm Pontus Hammarlund · 31 Jan 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

”Allt om min buske” beskrivs som en sexkomedi i trädgårdsmiljö. Med andra ord långt ifrån det sammanhang vi är van att se skådespelaren Ola Rapace. – Den är rolig men ändå svart. Det är tunga ämnen. Svarsjuka, otrohet, känskamp och sexuellt sökande. Det uppstår många absurda situationer som man kan skratta åt, men som man lika gärna kan gråta åt. Min karaktär blir rätt manglad i den här situationen. •Hur är din karaktär? – Han är van vid att bestämma, ha pengar och kontroll. Sedan så börjar hans fru intressera sig för grannsystrarna som har en trädgård. Det gör honom galen av svartsjuka och han tappar mer eller mindre greppet. Och han är inte speciellt snäll mot sin fru. Men ha får så han tiger. •Skulle du vilja göra mer komedier egentligen? – Nej. Oftast tycker jag att det är roligare att spela tragedi än komedi. Men jag spelar hellre en orginell komedi än något svartare som är slätstruket.

I veckan...

...ser jag premiär av ”Allt om min buske” på fredag. Det ska bli spännande. Jag har fortfarande inte sett den färdiga versionen. Det är lika bra att göra det på premiären.

...lyssnar jag på Arctic Monkeys. Sångaren är ju skitcool. Det är sällan man ser det. Och så har de skön energi och jävligt coola videos också.

...läser jag ”I skuggan av ett brott” av Helena Henschen. Den är skitspännande och intressant.

...surfar jag på myspace. Jag börjar bli lite myspaceknarkare som alla andra.

...shopppar jag ett par nya jeans. Jag brukar gå till NK.

...äter jag kalvlever på Tennstopet. Det är inte så många ställen som serverar lever så jag måste gå dit ibland.

...dricker jag vatten. Det är nyttigt.

...jobbar jag med min musik i en studio på Sockenplan i Stockholm.

...bävar jag för premiären av ”Allt om min buske”. Det är alltid nervöst när frun ska se vad man gjort.

Veckans höjdpunkt: Boxningsträningen på Stockholms AIF. Det är väldigt upp och ner med träningen men just nu försöker jag köra seriöst.

Namn: Ola Rapace. Ålder: 35 år. Yrke: Skådespelare. Familj: Hustrun Naomi och två barn. Bor: I Stockholm. Aktuell: I filmen ”Allt om min buske” som har premiär på fredag. I filmen medverkar även bland andra Maria Kulle och David Dencik.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro