ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stopp för lattelägret efter Metros artiklar

Hanna Göransson · 14 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
– Lägret har väckt starka reaktioner. Därför har vi stoppat intresseanmälningarna, säger Homar Kadir.

– Lägret har väckt starka reaktioner. Därför har vi stoppat intresseanmälningarna, säger Homar Kadir.


klar

Artikellänk är kopierad

Läsarkommentarerna om latte-lägret fortsätter att strömma in till Metros redaktion. Nu stoppar kommunen anmälningarna till det omdiskuterade lägret. – Lägret har väckt starka reaktioner. Därför har vi stoppat intresseanmälningarna, säger Homar Kadir, verksamhetschef för kultur och fritid i Täby. De som redan har anmält sig kommer kommunen att höra av sig till. Men ännu är det oklart om det blir något latteläger eller inte i sommar. – Det har sänt ut konstiga signaler och det är inte bra. Det är väldigt olyckligt. Ibland blir det fel och när det blir fel gäller det att stanna av och se hur man rättar till det. Just nu pågår en utredning om vad det var som gick snett. Kände du till formuleringarna i broschyren?– Nej, den detaljen kände jag inte till.

Men som verksamhetschef är det väl du som är ansvarig?- Självklart och jag tar på mig det ansvaret. Både Homar Kadir och Fredrik Schulte (M) ordförande i kultur- och fritidsnämnden är överens. Rubriken är fel och formuleringen i broschyren olycklig. Vad som blir av lattelägret återstår att se.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro