ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stor om Så mycket bättre”: ”Var nära att åka hem”

Natalie Demirian · 17 Nov 2018
Uppdaterad 17 Nov 2018
Ulises Infante Azocar under pressträffen för "Så mycket bättre".

Ulises Infante Azocar under pressträffen för "Så mycket bättre". Foto: Gustav Gräll


Rapparen Stor har hittills rört de andra artisterna till tårar med sina känslosamma tolkningar. Nu är det hans tur att bli tolkad. "Det var över mina förväntningar, gånger tusen", säger han om programmet.

klar

Artikellänk är kopierad

Ulises Infante Azocar, som Stockholmsrapparen och Grammisvinnaren Stor egentligen heter, säger att han är glad över att vara med i ”Så mycket bättre” just i år.

– Jag tycker att de har gjort ett så bra jobb med castingen. Vi är alla så olika, men våra personligheter smälter ändå ihop bra. Vi kom verkligen jättebra överens och det kommer att märkas i programmet. Vi skrattar mycket.

Men det var nära på att inte bli något alls. Han säger att det i vanliga fall tar drygt två år för honom att bli klar med ett album, medan han nu fick en och en halv månad på sig att göra sina tolkningar. Redan under första dagen, som visades under det tredje avsnittet, Linnea Henrikssons dag, var han nära på att åka hem.

– Jag var nära att gå från programmet och åka hem första dagen när jag höll på att jobba med min tolkning av Linnea Henriksson, för det var en låt till mina systrar och jag hade inte gjort klart den. Då var jag så lack för jag kände att jag inte var färdig. Det var då det stod i tidningen att jag vägrade göra en intervju, men det handlade om att jag inte hade tid för att göra klart låten. Jag är perfektionist.

Tolkningen av låten ”Säga mig”, där Stor väver in Astrid Lindgrens ”Ronja Rövardotter” i en hyllning till sina systrar fick bland andra Linnea Henriksson och Charlotte Perrelli att bryta ihop i gråt.

Stor säger att han inte riktigt visste vad han skulle förvänta sig när han tackade ja till att medverka.

– Det var över mina förväntningar, gånger tusen.

”Så mycket bättre” sänds på TV4 på lördagar klockan 20:00.

pil
Ulises Infante Azocar, ”Stor”

• Ålder: 31 år.

• Stockholmsrappare som slog igenom med debutalbumet ”Nya skolans ledare” år 2009.

• Har släppt tre fullängdsalbum.

• Några av hans mest kända låtar är ”Stolthet”, ”Rom & Kush”, ”Mitt folk” och ”Swish”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro