ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOrad 29 maj dogge doggelito

Stockholm Lina Färm · 29 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Doulas "Dogge Doggelito" León

Ålder: 30

Bor: Alby

Familj: Ja

Aktuell: I "Matchen" i TV4 kl 20.00

Fem tv-favoriter: Fotboll, baseball, dokumentärer och program på Travel Channel och Animal Channel

Ikväll samlas kändisspelarna i "Matchen" för att snacka taktik inför matchen mot spelarna från VM-94.

Det är ju ändå tolv år sedan 1994, du tror inte att proffsen har lagt av sig sedan dess? - Inte alls, det kan nog vara ännu duktigare nu. Det har nog mycket bollkänsla i sig, det sitter nog i ryggmärgen. Inför matchen mot oss har de ingen press på sig heller, och om de har lagt på sig några kilon spelar det nog ingen roll.

Hur känns det inför onsdag? - Det känns skitkul, men jag kommer att vara livrädd. Det finns en risk att man skämmer ut sig. Det är jättekul att få göra det här, det är en pojkdröm som går i uppfyllelse men framför allt är ändamålet bra. Att få samla cash till föräldralösa barn är bra, så jag hoppas många ringer in och kommer och kollar på matchen. Om vi vinner matchen eller inte spelar ingen roll.

Hur mycket har du tränat innan?

- Jag har aldrig spelat fotboll innan, förutom ute på gården när man var liten. Jag har tränat thaiboxning och så, men det var tio år sedan och det är ju en helt annan sport.

Vad gillar du Hedmans tränarstil? - Svårt att säga, jag är helt färsk i den här världen. Jag har aldrig haft någon annan tränare men han är inte jättehård.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro