ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Storad calle stenbäck 2 maj

Stockholm Lina Färm · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Calle Stenbäck Ålder: 24 Bor: Stockholm Familj: Mamma, pappa och fyra syskon Aktuell: I "Floor Filler" i TV3 kl 19.00 Fem tv-favoriter: "Floor Filler", dokumentärer, "Parlamentet", "Hey Baberiba" och "Hipp hipp"

Pressen ökar i "Floor Filler" med bara fem dagar kvar till finalen.

Finalen är redan inspelad, men berätta om veckan innan. - Det var väldigt pressat med otroligt mycket moment. Det var både fysiskt och psykiskt jobbigt, det var så kort tid och så mycket att prestera. Jag var jättetrött.

Utan att avslöja hur det går i finalen, så har du kommit väldigt långt i tävlingen. Hade du trott det? - Nej, verkligen inte. När man i början av tävlingen förstod hur svårt det här skulle bli var jag nöjd för varje vecka jag fick stanna kvar. Ni tränar fortfarande till er dansföreställning på Oscarsteatern, som har premiär den 12 maj. Hur är det att träna utan kameror? - Det är bara skönt. Vi deltagare umgås fortfarande eftersom vi tränar inför Oscarsteatern, det känns jättebra. Nu repeterar vi åtta timmar om dagen, och det är lite jobbigt att vi inte haft någon vila sedan "Floor Filler" slutade. Vad har varit bäst och sämst med "Floor Filler"? - Det bästa har varit att träffa alla andra och att utvecklas så mycket. Det jobbigaste har varit att alltid ha varit filmad. Nu efteråt ska jag fortsätta dansa och försöka få så mycket jobb som möjligt nu när jag kommit igång.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro