ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Storad carina berg 31 maj

Stockholm Lina Färm · 30 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Carina Berg Ålder: 28 Bor: Stockholm Familj: Pojkvännen Kristian Luuk Aktuell: Programledare för ”Lilla vi (tar stor plats)” i TV4 kl 22.35 Fem tv-favoriter: ”Cheaters”, ”Go’kväll”, ”Kvarteret Skatan”, sena ”Rapport” och ”vad som helst med Jenny Östergren”

Ikväll är det säsongsavslutning av ”Lilla vi (tar stor plats)” med Carina Berg.

De kändisar som varit med har gjort parodi på sig själva. Har alla ni frågat velat ställa upp? - Nej, det var jättesvårt att få folk att ställa upp. Vi ringde sjukt många som sade nej, de ville inte eller kunde inte förstå att det finns en annan bild av dem, och de ville inte se att den bilden kunde vara rolig.

Om du skulle göra ett program om män, vilken manlig kändis skulle du vilja ha med då? - Det hade varit kul att ha med Torsten Flinck, och visa att han inte alls är någon festprisse utan egentligen är en förespråkare av ashtanga-yoga och GI-metoden.

Vad har ni fått för reaktioner på programmet? - Det har varit hälften väldigt arga och hälften väldigt glada reaktioner. Det har varit önskvärt, vi ville inte att det skulle få ett ljummet mottagande, då hade vi inte nått fram till någon. De som har varit arga har hetat saker som Gun och Lennart, och de som har tyckt om programmet har varit yngre.

Vad ska du göra nu? - Jag vet inte. Det är en typisk TV4-förälskelse, man går in för ett program med hull och hår och sen gör de slut. Men jag hanterar det rätt bra, och jag fortsätter ju på radion.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro