ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

storad Pontus Gårdinger

Stockholm Lina Färm · 9 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Pontus Gårdinger Ålder: 42 Bor: Stockholm Familj: En son Aktuell: Programledare för ”Miljonärerna” i Kanal 5 kl 19.00 Fem tv-favoriter: ”The Daily Show with Jon Stewart”, “Simma lugnt, Larry”, “The Office”, sport och livesändningar i allmänhet

Ikväll börjar “Miljonärerna”, en ny dokusåpa med tio miljoner i potten med Pontus Gårdinger som programledare.

Vad går ”Miljonärerna” ut på? - Den är helt ny och har vänt på grundkonceptet att deltagarna ska försöka hålla sig kvar så länge som möjligt. Istället handlar det om man ska bli hemskickad till Sverige så snart som möjligt, då får man en miljon med sig. Vinstsumman är sjukt stor, tio miljoner kronor. När deltagarna kommer dit kan hälften av dem bli miljonärer. Jag tycker själv ärligt att programmet är nyskapande och ganska ovanligt.

”Farmen” eller ”Paradise Hotel”, vilken såpa liknar ”Miljonärerna” mest? - Jag har lite svårt att jämföra med någon annan dokusåpa, men den är lite old school när det gäller castingen. Det är inte bara supertränade, supermedvetna människor som är med och de är mellan 20 och 50 år gamla.

Drar dokusåpor fortfarande tittare? - Jag tror att det krävs något nytt för att locka tittare, och det tycker jag att ”Miljonärerna” gör. Grundintresset för reality är nog inte på väg bort.

Vilka dokusåpor gillar du själv? - Nja, det finns nog ingen dokusåpa som jag känner att jag måste följa.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro