ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Storbeslag av kokain i Köpenhamn

Stockholm TT · 21 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Köpenhamnspolisen har lagt vantarna på nästan 40 kilo kokain. Det började med att polisen efter en längre tids spaning grep tre män som just höll på med en kokainaffär om två kilo av drogen.

Därefter gjorde man husrannsakan i en lägenhet och hittade ytterligare 36 kilo kokain. Det är Köpenhamnspolisens avdelning för organiserad kriminalitet som nu avslöjar ingripandena, som skedde i förra veckan. -Det är ett av de största partier som påträffats i Köpenhamn under senare tid, säger vicepolisinspektör Oscar Lassen. I samarbete med svensk polis hade Köpenhamnspolisen börjat intressera sig för de tre männen, varav två bor i Sverige. Den tredje kom till Köpenhamn som turist. Polisen övervakade de tre männens möte nära Hovedbanegården i Köpenhamn och slog till just när kokainet skulle byta ägare. Dagarna före ingripandena hade polisen skuggat "turisten" och funnit att han uppehöll sig i en viss lägenhet. Där hittades de 36 kilona.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro