ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Storförlust för Haningealliansen

Peter Cedgren · 15 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

BLEK INSATS Det går fortsatt upp och ner för Haningealliansen. Efter den stabila insatsen och 4-2 segern mot Rynninge matchen innan gjorde man nu en blek insats. 4-1 är stora siffror i fotboll och Mats Carlsson i Haningealliansen suckar:

- Nu hamnade vi tidigt i underläge igen, 2-0 redan efter 15 minuters spel. Vi var inte bra idag och det är svårt att säga vad det beror på.

Arameiska-Syrianska utnyttjade, enligt Mats Carlsson, Haningealliansens brister och resultatet speglade matchbilden väl.VIKTIGA MATCHER 2-0 förvandlades i den andra halvleken till 3-0 innan Haningealliansen till slut fick utdelning och reducerade till 3-1 genom Niclas Bergh.

– När vi reducerade återstod det en kvart av matchen och då satsade vi framåt säger Mats Carlsson. Haningealliansen gick då ned på en trebackslinje och spelade med tre man i anfallet, men resultatet för den offensiva satsningen uteblev. Istället kunde Arameiska-Syrianska utnyttja ytorna i Haningealliansens defensiv och genom ett friläge göra 4-1 i den 83:e minuten.

– Det här glömmer vi nu och ser fram emot nästa match och tar Hammarby TFF på lördag avslutar Mats Carlsson som påpekar att man nu har två kommande oerhört viktiga matcher innan serieuppehållet.

Han syftar på dels Hammarby TFF som spelas lördag 17 juni kl 14.00 på Torvalla IP och dels Nyköpings BIS borta midsommarveckan. Båda lagen ligger i den nedre halvan av tabellen, liksom Haningealliansen, som efter nio matcher har nio poäng. På lika många poäng finns Hammarby medan Nyköping återfinns under nedflyttningsstrecket på åtta poäng.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Cedgren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro