ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Största nyheterna från E3

Metro · 8 Jun 2011
Uppdaterad 8 Jun 2011

Världens största spelmässa E3 är i full gång i Los Angeles i USA. Och de stora speljättarna turas om att visa sina nyheter. Här är några av de största släppen hittills.

klar

Artikellänk är kopierad

Sony ger liv till bärbar konsol 
  Sony var naturligtvis på plats. Största nyheten är bärbara konsolen Playstation Vita, efter det latinska ordet för liv, som kommer att släppas mot slutet av 2011 och kosta 249 dollar.
Sony ger liv till bärbar konsol Sony var naturligtvis på plats. Största nyheten är bärbara konsolen Playstation Vita, efter det latinska ordet för liv, som kommer att släppas mot slutet av 2011 och kosta 249 dollar.Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Spela med mobilen 
  Xperia Play finns redan ute på marknaden och Sony Ericsson-luren får nu lite nyheter, med till exempel en ny laddningsstation.
Spela med mobilen Xperia Play finns redan ute på marknaden och Sony Ericsson-luren får nu lite nyheter, med till exempel en ny laddningsstation.Foto: Sony Ericsson
Svensk succé till Xperia 
  En hel del nya titlar har presenterats till Xperia Play, däribland "Minecraft" från svenska Mojang som gjort succé världen över.
Svensk succé till Xperia En hel del nya titlar har presenterats till Xperia Play, däribland "Minecraft" från svenska Mojang som gjort succé världen över.Foto: Sony Ericsson
Tv-spel utan tv 
  Nintendo presenterade uppföljaren till omåttligt populära Wii. I stället för att krångla till saker och ting döps den helt enkelt till Wii U. Det är handkontrollen som stod i fokus för årets presentation. Den har inbyggd skärm och därför kan du fortsätta spela även om någon stänger av tv:n. Det är naturligtvis en pekskärm det rör sig om och kontrollen får fler funktioner som gyroskop, accelerometer, kamera och knappar.
Tv-spel utan tv Nintendo presenterade uppföljaren till omåttligt populära Wii. I stället för att krångla till saker och ting döps den helt enkelt till Wii U. Det är handkontrollen som stod i fokus för årets presentation. Den har inbyggd skärm och därför kan du fortsätta spela även om någon stänger av tv:n. Det är naturligtvis en pekskärm det rör sig om och kontrollen får fler funktioner som gyroskop, accelerometer, kamera och knappar.Foto: Scanpix
Foto: Nintendo
Konsol med gammal kontroll 
  Nintendo pratade inte så mycket om den nya konsolens prestanda. Men den kommer att vara bakåtkompatibel och även gå att spela på med vanliga handkontroller.
Konsol med gammal kontroll Nintendo pratade inte så mycket om den nya konsolens prestanda. Men den kommer att vara bakåtkompatibel och även gå att spela på med vanliga handkontroller.
Fler spel till Kinect 
  Microsoft hade inga stora produktnyheter att presentera men pratade mycket om Kinect som får en hel del nya titlar. Aspirerande jedi-riddare blev nog gladast av att höra att Star Wars kommer till Kinect.
Fler spel till Kinect Microsoft hade inga stora produktnyheter att presentera men pratade mycket om Kinect som får en hel del nya titlar. Aspirerande jedi-riddare blev nog gladast av att höra att Star Wars kommer till Kinect.Foto: Scanpix
Trådlös ratt 
  Microsoft visade också en ratt för de som trivs bäst med att hålla något i händerna när de spelar spel. Wireless Speed Wheel är ett trådlöst tillbehör till Xbox 360 som släpps i oktober.
Trådlös ratt Microsoft visade också en ratt för de som trivs bäst med att hålla något i händerna när de spelar spel. Wireless Speed Wheel är ett trådlöst tillbehör till Xbox 360 som släpps i oktober.Foto: Microsoft
klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro